Isännöinnin uusi aika

Isännöintitehtävien vaatimustaso on kasvanut nopeasti kiinteistöjen iän noustessa, peruskorjausten lisääntyessä, asukkaiden palvelutarpeiden muuttuessa  sekä kiinteistöjen tekniikan monimutkaistuessa. Käytännössä isännöintitehtävien vaatimustaso on korkea. Isännöinniltä odotetaan osaamista asiakaspalvelusta, viestinnästä, talouden johtamisesta, juridiikasta ja hallinnosta sekä ymmärrystä tekniikasta ja korjausrakentamisesta. Tämän vuoksi ei ole samantekevää kuka taloyhtiön asioita hoitaa.

Taloyhtiön Isännöitsijäksi kannattaa valita sellainen taho, jolla on aikaa hoitaa kaikki taloyhtiössä eteen tulevat asiat viipymättä. Isännöinti  Seppälä Ky panostaa kaikessa toiminnassaan isännöinnin laatuun, hoidamme taloyhtiössänne vaadittavat tehtävät aikataulussaan ja ammattitaidolla. Taloyhtiön kirjanpito ja isännöinti tapahtuu samojen henkilöiden kautta, joten asiat ovat keskitetysti hallinnassa ja tiedot nopeasti saatavilla.

Isännöinnissä käytettävissä ohjelmissa ja muussa tietotekniikassa käytämme uusinta tekniikkaa helpottamaan asiakaspalvelua. Tämän vuoksi monia asioita voi hoitaa myös sähköisesti  ISSENETiltä, tällöin toimistomme on auki ja käytettävissänne ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Issenet