Palvelut

Isännöinti Seppälä hoitaa kokonaisvaltaisesti kaikki taloyhtiöiden hallinnointiin ja isännöintiin liittyvät tehtävät:

Tekninen isännöinti ja remonttien valvonnat

Taloyhtiöiden asukkaat ovat erilaisia ja samoin ovat taloyhtiöiden rakennuksetkin. Ikääntyvän talokannan vuoksi tekninen isännöinti on nykyisin tärkeämpää kuin aiemmin. Tällä vaikutetaan taloyhtiön arvon säilymiseen ja asumismukavuuteen.

Uuden asunto-osakeyhtiölain mukaiset valvonnat ( esim. kosteiden tilojen remonttien yhteydessä )hoidettuna oikein, takaavat taloyhtiön hyvän kunnon ja asukkaiden tyytyväisyyden.

Päivittäinen taloushallinto ja kokoukset

Taloyhtiössä on paljon erilaisia juoksevia hallinnollisia tehtäviä, joiden oikea-aikainen hoitaminen on erittäin tärkeää. Palveluun kuuluu mm. tulojen ja menojen kirjaaminen, laskujen maksaminen sekä mahdollisten saatavien perintä.

Ympärivuotinen säännöllinen kokouksien pitäminen takaa yhtiöiden tarkoituksenmukaisen hallinnon. Hallituksen ja yhtiökokoukset voidaan järjestää taloyhtiön tiloissa tai toimistolla Kouvolankadulla.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätökset sisältyvät luonnollisesti isännöintipalveluun. Yhtiökumppaniyritys PR-Hallinto Oy tuottaa kirjanpito- ja tilinpäätösmateriaalin.

Hallitusammattilainen

Jari Seppälällä on vuosien kokemus eri taloyhtiöiden hallitustyöskentelystä. Mikäli taloyhtiösi tarvitsee hallitukseen vahvaa teknistä ja korjausrakentamisen tietämystä, ole yhteydessä.

Issenet